ZINDERENDE EN BLOEDSPANNENDE NIEUWE MINISERIE PAKT KIJKERS NETFLIX BIJ HUN LURVEN

Ondanks wat zijn imposante rollen tonen, is Pedro Pascal geen superheld. Hoe lijkt hij toch op twee plekken tegelijk te kunnen zijn? De acteur heeft nu een veelbesproken vraag op het internet beantwoord, waarmee hij het tragische nieuws bevestigt dat hij niet in het pak zit van zijn personage in The Mandalorian.

De acteur uit Game of Thrones en The Last of Us heeft zich bij de Disney Plus-serie beperkt tot enkel het inspreken van het personage. Op de set wordt zijn personage Din Djarin gespeeld door Brendan Wayne; de stunts worden verzorgd door Lateef Crowder.

Betere keuze

Pascal beschreef het acteerwerk van Wayne zelfs als "beter" dan de zijne. Hij lichtte toe tijdens Drama Actors' Roundtable: "Er werd veel geëxperimenteerd en ik zat voor een lange tijd in het pak, en eerlijk gezegd was mijn lichaam er niet klaar voor."

Hij sloot af: "Maar nu hebben we het opgelost, wat super cool is, en verbazingwekkend genoeg gaf het me de kans om iets anders te gaan doen." Natuurlijk is Pascal wel op de set verschenen op momenten dat de helm af moest.

Voordelig

Aangezien de opnames van The Last of Us samenvielen met de opnames van het derde seizoen van The Mandalorian, kon Pascal met deze truc toch op twee plaatsen tegelijk zijn. Dit is dan ook de reden dat Din Djarin in dat seizoen zijn helm niet afdoet.

Voor Pascal komt het dus enkel maar voordeliger uit. Hij kan tijdens de opnames van The Mandalorian ook werken aan andere projecten, terwijl zijn naam toch nog op de aftiteling blijft staan.

Niet uniek

Het is überhaupt een concept waar Star Wars al bekend mee is; welk ander personage had ook alweer een ander persoon in het pak dan die het personage insprak? The Mandalorian kijk je nu bij Disney+.

Lees ook: 'The Mandalorian' corrigeert een grote fout in 'Star Wars'

Lees ook: Eindigt 'The Mandalorian' met de aangekondigde bioscoopfilm?

Lees ook: Pascal bevestigt tragisch nieuws over Mandalorian

De gloednieuwe serie El Silencio scoort uitstekend in haar eerste dagen op streamingdienst Netflix. De serie is nog maar net beschikbaar maar behoort gelijk al tot de tien meest bekeken series.

Plot

De spannende serie, ook bekend onder de Engelse naam Muted, gaat over een man die bekend staat als 'de balkonmoordenaar' nadat hij zijn ouders op brute wijze heeft vermoord door ze van het balkon af te duwen.

Deze man, Sergio Cicsar, wordt, na zijn vrijlating zes jaar later, nauwlettend in de gaten gehouden door de psychiater Ana Dussuel. Zij is ervan overtuigd dat ze te maken heeft met een kwaadaardig monster en gaat over alle denkbare grenzen heen om hem te volgen.

Zij heeft de opdracht gekregen om hem te volgen, is hij nog.meer narigheid van plan? Bizar detail: hij sinds zijn aanhouding nooit meer een woord gesproken.

Obsessie

De psychiater heeft toestemming gekregen Ciscar te volgen met een geavanceerd camerasysteem en een hartmonitor in zijn enkelband. Ciscar blijkt al snel een soort obsessie voor Dussuel te worden.

Cast

In de serie zijn er rollen voor onder andere Almudena Amo, Cristina Kozani, Aitor Luna, Ramiro Blas, Aria Bedmar en Mikel Losada.

Lees ook: De mysteriethriller 'Muted' van Netflix krijgt loeispannende trailer

Lees ook: Zinderende serie houdt Netflix in haar greep

2023-05-20T19:47:49Z dg43tfdfdgfd