'SWEET MAGNOLIAS' SEIZOEN 3 HEEFT OFFICIëLE RELEASEDATUM TE PAKKEN OP NETFLIX

Sweet Magnolias (2020– ) keert eindelijk bijna terug! Na lange tijd stilte maakt Netflix nu toch echt de releasedatum bekend van het langverwachte derde seizoen. Deze zomer is het zover.

Romantische verrassingen

Na de vechtpartij bij Sullivan worstelt Maddie met de beste manier om Cal te helpen en probeert haar eigen emotionele pad te effenen. Helen staat voor moeilijke beslissingen over de mannen in haar leven en Dana Sue zoekt naar een manier om de cheque van Miss Frances te gebruiken om de gemeenschap te helpen, zonder haar gezin te ontwrichten.

De identiteit van de bandenslachter schokt Serenity, de terugroepactie veroorzaakt onverwachte gevolgen, en er zijn romantische verrassingen in elke generatie. "Gedurende het hele seizoen pakken de dames deze problemen - en alle complicaties die ze veroorzaken - aan met hun kenmerkende warmte, humor en toewijding aan elkaar en degenen van wie ze houden. En margaritas," aldus Netflix over de nieuwe afleveringen.

Nieuw castlid

In seizoen 3 voegt Jermaine Rivers zich bij de cast als Charles Perkins; wie dit personage precies is, is nog niet bekend. Naast een nieuw gezicht bevestigt Netflix dat JoAnna Garcia Swisher (Maddie), Brooke Elliot (Dana) en Heather Headley (Helen) terugkeren.

Releasedatum Sweet Magnolias seizoen 3

Sweet Magnolias seizoen 3 bestaat uit tien afleveringen en is vanaf 20 juli te zien op Netflix. Voor een compleet overzicht van alle nieuwe films en series die binnenkort op de streamingdienst verschijnen, kun je terecht op onze pagina Binnenkort op Netflix.

2023-05-26T07:34:23Z dg43tfdfdgfd