Entertainment

Trending:


"Amalia is rolmodel voor jonge meiden"

"Amalia is rolmodel voor jonge meiden"


Liedjes die lang na hun release een hit werden

Sleeper Hits: deze term verwijst naar liedjes die internationale bekendheid kregen lang nadat ze als single waren uitgebracht, maanden, jaren of zelfs decennia later. Er zijn vele redenen waarom een nummer dat aanvankelijk onopgemerkt bleef, later een hit kan worden: bijvoorbeeld de opname van het nummer op de soundtrack van een film of tv-serie, of de release van een remix van die single. Hier volgen enkele van de bekendste gevallen van sleeper hits, liedjes die pas laat succes bereikten.


Show Buma NL Awards 'in ere hersteld'

De Buma NL Awards-show wordt "in ere hersteld", laat de organisatie dinsdag weten. Bovendien verplaatst de uitreiking van Utrecht naar Tilburg. De prijzen worden dit jaar op 2 oktober uitgereikt in Poppodium 013.


Bryan Adams in concert

Bryan Adams in concert


Erica Meiland over nieuw speeltje Martien: "heel groot en lang"

Erica Meiland over nieuw speeltje Martien: "heel groot en lang"


Nieuwe afleveringen van 'De Bauers'?

Nieuwe afleveringen van 'De Bauers'?


'Taylor Swift en Matt Healy na maand uit elkaar'

De romance tussen Taylor Swift (33) en Matt Healy (34) is na een maand alweer voorbij. Dat meldt de Amerikaanse entertainmentsite 'TMZ'.


Zoekt Rachel Hazes opnieuw contact met André?

Zoekt Rachel Hazes opnieuw contact met André?


Miljoenencompensatie voor Marco Borsato?

Miljoenencompensatie voor Marco Borsato?


Johan Derksen heeft glimlachend zitten kijken naar Marcel van Roosmalen & Gijs Groenteman

Johan Derksen (74) heeft maandag 'met een glimlach zitten kijken' naar de eerste aflevering van de 'pop-up show' 'Marcel & Gijs' op SBS6. Dat laat de 'Vandaag Inside'-presentator maandagavond weten bij 'Shownieuws'. De tijdelijke talkshow met Gijs Groenteman (49) en Marcel van Roosmalen (55) wordt gedurende de zomerstop uitgezonden ter vervanging van Vandaag Inside.


Jannes: “Maar wel op een nette manier”


Nieuwe foto's van Zweedse prinses Estelle en prins Oscar

Het Zweedse hof heeft nieuwe foto's gedeeld van de Zweedse prinses Estelle en prins Oscar. De foto's zijn gemaakt voor Sveriges nationaldag, de Zweedse nationale feestdag die ieder jaar op 6 juni plaatsvindt.


Prins Harry eindelijk oog in oog met tabloidpers

De Britse prins Harry legt dinsdag naar verwachting een getuigenis af in de rechtszaak tegen Mirror Group Newspapers (MGN). De hertog van Sussex beschuldigt de uitgever van tabloid The Mirror van het onrechtmatig verzamelen van informatie. Het is voor het eerst in meer dan 130 jaar dat een Britse royal in het openbaar gehoord wordt.


Martien Meiland ziek?

Martien Meiland ziek?


"Amalia lijkt op Beatrix"

"Amalia lijkt op Beatrix"


Spectaculaire actiefilm met Ryan Reynolds blaast Netflix-abonnees omver

Heb jij 6 Underground (2019) al gezien? De actiefilm van niemand minder dan regisseur Michael Bay, met Ryan Reynolds in de hoofdrol, gooit hoge ogen…


Marie en Viktor Verhulst konden elkaar vroeger niet uitstaan

Marie Verhulst (27) en haar broer Viktor (28) zijn tegenwoordig heel close, maar vroeger was dat wel anders. In gesprek met het weekblad 'Privé' vertelt Marie dat zij en haar oudere broer elkaar in hun jeugd niet konden uitstaan.


Duncan Laurence onder vuur: “Jammer dat die arrogante Duncan meedoet”

Duncan Laurence onder vuur: “Jammer dat die arrogante Duncan meedoet”


Schokkende details uit de autopsies van Elvis, Prince en andere sterren


Deze geflopte film met Bruce Willis wordt een serie met Eddie Redmayne

The Day of the Jackal van Frederick Forsyth is een boek dat wereldwijd bekend is en al meerdere malen is verfilmd. En daar komt nu nóg een versie bij. Eerder zagen we al eens een gelijknamige film in 1973 van Universal Pictures die een groot succes was. Dit werd gevolgd door de geflopte verfilming The Jackal met Bruce Willis en Richard Gere uit 1997. Een verse insteek En nu dan de nieuwste versie, welke een serie wordt. Bond-actrice Lashana...


Taylor Swift slikt insect door tijdens show

Taylor Swift heeft een insect doorgeslikt tijdens haar concert in het stadion Soldier Field in Chicago. De Amerikaanse zangeres onderbrak haar optreden, dat onderdeel was van haar Eras Tour, kortstondig vanwege het incident.


Genoten van 'Perfil Falso'? Bekijk ook deze 5 sensuele series op Netflix

Heb jij ook zo genoten van de sensuele thrillerserie Perfil Falso (2023– ) op Netflix en ben je nu op zoek naar vergelijkbare series? Met onze…


Angela Groothuizen zou graag meedoen aan Kamp Van Koningsbrugge

Angela Groothuizen (63) zou graag wel eens mee willen doen aan 'Kamp Van Koningsbrugge'. Dat vertelt de zangeres in een livestream op Instagram, waarin ze vragen van volgers beantwoordt. De zangeres betwijfelt echter of het ooit gaat gebeuren, laat ze weten.


Maxime Meiland: "dat is de schuld van mijn moeder"

Maxime Meiland: "dat is de schuld van mijn moeder"


Vriend van Gordon: “Dat geeft ons extra zorgen”


Hilarische komedie op Netflix houdt kijkers aan de buis gekluisterd

Soms is het helemaal niet verkeerd om een slappe komedie op te zetten. Het is dan ook niet raar als je in zo'n film dan Adam Sandler ziet. Op Netflix staan er veel en nu kun je ook Grown Ups 2 op die streamer kijken. En dat doen heel wat mensen, aangezien de komedie nu in de Top 10 staat. Grown Ups 2 uit 2013 van regisseur Dennis Dugan is een vervolg op Grown Ups uit 2010 en je ziet ook rollen van onder andere Kevin James, Chris Rock, David...


Partner van Guus Meeuwis: “Hij is niet mijn beste vriend”

Partner van Guus Meeuwis: “Hij is niet mijn beste vriend”


Kim Feenstra: ‘Ik wil dat mijn kind vrij is van al mijn trauma’s’

Haar wilde haren is ze kwijt, maar ze weet dat die weer aangroeien. Kim Feenstra blijft – ook nu ze moeder is – eigenzinnig. In gesprek met Beau Monde doet onze covergirl van deze maand een boekje open over het moederschap en wat zij van zoontje Brooklyn heeft geleerd. Dankbaar De 37-jarige Kim Feenstra mag zich […] Het bericht Kim Feenstra: ‘Ik wil dat mijn kind vrij is van al mijn trauma’s’ verscheen eerst op Beau Monde.


Peter Gillis: “De neuroloog dacht dat ik in een lijkzak naar huis zou gaan”

Peter Gillis: “De neuroloog dacht dat ik in een lijkzak naar huis zou gaan”


Stelt Max Verstappen teleur in bed?

Stelt Max Verstappen teleur in bed?


Derksen velt oordeel over Marcel & Gijs en voorspelt kijkcijfers

Johan Derksen is goed te spreken over Marcel & Gijs, de vervangers van Vandaag Inside.


Charlize Theron: “dat haat ik echt”

Charlize Theron: “dat haat ik echt”


Gijs Groenteman tegen Jan Slagter: fijn dat we vredespijp roken

Gijs Groenteman vindt het fijn dat hij, Marcel van Roosmalen en Jan Slagter "de vredespijp roken". Dat zegt Groenteman in de eerste aflevering van de "pop-up show" Marcel & Gijs, die gedurende de zomerstop wordt uitgezonden op SBS6 ter vervanging van Vandaag Inside.


De beste drummers aller tijden: Top 20

Een van de ranglijsten die het bekende Amerikaanse tijdschrift 'Rolling Stone' heeft gepubliceerd is die van de 100 beste drummers aller tijden. Bij het maken van deze lijst hield 'Rolling Stone' vooral rekening met het vermogen van de verschillende drummers om nummers te verbeteren en hun vermogen om vernieuwers te worden in het gebruik van dit muziekinstrument. In elk geval is het goed om te onthouden: hoewel dit een ranglijst is, is er niets subjectiever dan muziek en heeft iedereen zijn eigen smaak en voorkeuren.


Lee Towers haalt uit: “Allemaal onzin!”

Lee Towers haalt uit: “Allemaal onzin!”


Matthijs van Nieuwkerk leeft als kluizenaar

Matthijs van Nieuwkerk leeft als kluizenaar


Nieuwe Batman-film 'The Brave and the Bold' heeft naar verluidt al een belangrijke stap gezet

Er gaan al weken geruchten over een zekere regisseur die zou zijn ingehuurd voor (wederom een) Batman-reboot The Brave and the Bold, maar die geluiden worden alleen maar sterker. Het zou namelijk zo zijn dat Andy Muschietti, die we kennen van de IT-films, maar ook van het volgende week te verschijnen The Flash, zou zijn gestrikt voor de regie van The Brave and the Bold. Uitstekende keuze One Take News weet vandaag te melden dat meerdere bronnen...


Het bijzondere leven en de tragische dood van Freddie Mercury


David Guetta zet studio op z’n kop

David Guetta zet studio op z’n kop


Rel rond Gerard Joling: "dat is illegaal"

Rel rond Gerard Joling: "dat is illegaal"


Spaanse prinses Leonor gaat in het leger

Spaanse prinses Leonor gaat in het leger


Slachtoffer bedrijfsongeval wordt compleet genegeerd...

Actuele cartoons met een knipoog naar het nieuws!


Politici liegen nooit!

De mooiste cartoons van Kim


Marcel & Gijs beginnen nieuwe talkshow in Vandaag Inside-studio: 'Ruikt hier nog naar Wilfred'

Marcel van Roosmalen (55) en Gijs Groenteman (49) zijn de eerste aflevering van hun nieuwe talkshow 'Marcel & Gijs' begonnen in de studio van 'Vandaag Inside'. Aan het begin van de uitzending spreken de twee mannen over hun nieuwe project, dat zij zelf eerder ook wel een 'snuffelstage' bij SBS6 noemden. De komende weken zijn Marcel en Gijs iedere werkdag te zien op het Talpa-hoofdtoneel.


Voetbal is een slagveld

De mooiste cartoons van Charel Cambré


Cocaïneverslaving André Hazes ontdekt door hond Gioia


Nieuwe SBS-talkshow Marcel & Gijs trapt af met 611.000 kijkers

HILVERSUM (ANP) - De nieuwe talkshow Marcel & Gijs, van Marcel van Roosmalen en Gijs Groenteman, is maandagavond met 611.000 kijkers van start gegaan op SBS6. Daarmee is het programma terug te vinden op de twaalfde plek in de lijst van best bekeken programma's van maandag. Dat meldt Stichting KijkOnderzoek (SKO).


Vreemde foto's waar je twee keer naar moet kijken


Meryl Streep: “zo word je gelukkig”

Meryl Streep: “zo word je gelukkig”


Bling Empire-ster Anna Shay (62) onverwacht overleden

Anna Shay, bekend van de Netflix-hit 'Bling Empire', is op 62-jarige leeftijd overleden. Dat melden zowel Amerikaanse als Britse media maandag. Anna is gestorven door een beroerte, laat haar familie in een statement weten.