BOEF GROTE WINNAAR FUNX MUSIC AWARDS

Boef (30) heeft donderdagavond de meeste FunX Music Awards in de wacht gesleept. De rapper neemt tijdens de uitreiking in AFAS Live in Amsterdam vier beeldjes in ontvangst.

Boef wint de prijs voor beste mannelijke artiest, beste social media, beste mc en krijgt samen met Christian D en $hirak de award voor beste samenwerking voor het nummer 'Probleem'. Ook Broederliefde wint meerdere FunX Music Awards. Het hiphopcollectief wordt gekroond tot beste groep en wint de beeldjes voor beste nummer ('Stunten)' en album ('Strandje Aan De Maas').

Yade Lauren, vorig jaar met drie prijzen nog de grote winnaar, gaat afgelopen donderdagavond met een beeldje naar huis. De zangeres krijgt van luisteraars van radiozender NPO FunX de meeste stemmen in de categorie beste vrouwelijke artiest. Andere winnaars zijn onder anderen KATNUF, Zoë Tauran en Trobi.

De FunX Music Awards werden donderdag voor de tiende keer uitgereikt. Naast grote winnaar Boef traden ook onder anderen Ronnie Flex, Bokoesam, Zoë Tauran en KATNUF op.

2023-05-26T05:40:31Z dg43tfdfdgfd