ER BESTAAT EEN DERDE 'ALIEN VS. PREDATOR', MAAR DISNEY HOUDT VERSCHIJNING TEGEN

Het is nog niet zo heel lang geleden dat Disney 20th Century Fox overnam voor een monsterbedrag. Hierdoor kreeg 'het Huis van de Muis' in een keer de rechten van heel wat iconische franchises, waaronder Alien en Predator. Nu blijkt dat Disney juist een project niet wil uitbrengen.

De voormalige directeur van Fox, Joshua Izzo, verklapte namelijk tijdens een recent interview dat zij een hele Alien vs. Predator animeserie hebben gemaakt maar dat deze, vier jaar na de overname, nog steeds niet door Disney is uitgebracht.

Zonde

Zo zegt Izzo: "Disney beschikt nu over een volledig afgemaakte Alien vs. Predator-serie die ik heb geproduceerd. Het is helemaal klaar. Het verhaal werd bedacht door Eric Calderon en Dave Baker, twee ongelooflijk getalenteerde mensen".

Helaas is het hier dus nooit van gekomen en lijkt het ook stug dat Disney deze ooit nog uit zal brengen. Het is toch wel enigszins jammer, want de crossover-serie, die gemaakt was door Shinji Aramaki (o.a. bekend van Starship Troopers) klonk toch niet verkeerd.

Meer

Toch heeft Disney wel nog plannen. Zo brachten ze nog niet zo heel lang geleden de sterk onthaalde Prey uit, waardoor soortgelijke verhalen hoogstwaarschijnlijk wel zullen volgen. Bekijk hieronder nog eens de trailer van de blockbuster.

Bekijk de trailer/video

2023-05-26T06:48:19Z dg43tfdfdgfd