OPNAMES TWEEDE SEIZOEN MAUD & BABS AFGEROND: 'IT’S A WRAP!'

Fans van 'Maud & Babs' kunnen binnenkort weer van hun favoriete serie genieten. Georgina Verbaan (43) laat op Instagram weten dat de opnames zijn afgerond en dat de serie dit najaar te zien zal zijn bij Omroep MAX.

"Wat een geluk dat ik mee mocht doen"

Georgina deelt verschillende gezellige kiekjes vanaf de set en laat weten dat ze erg heeft genoten van de opnames. 'It’s a wrap! Wat een heerlijke productie', schrijft ze. 'Wat een geluk dat ik mee mocht doen. Ik ga het missen.' 

Dat de actrices het onderling goed met elkaar kunnen vinden, blijkt wel uit het feit dat Georgina verklapt dat ze op één van de foto’s iets draagt wat door collega Loes Luca is gemaakt. 'Op de laatste foto draag ik overigens een echte @loes.luca die ze tijdens de draaiperiode voor me gebreid heeft', schrijft ze.

De serie Maud & Babs gaat over een volwassen vrouw die mantelzorger is voor haar moeder die begint te dementeren. Georgina is in het tweede seizoen te zien als Juliette, de zus van Maud. Loes Luca en Rifka Lodeizen keren terug in de titelrollen. Georgina neemt de rol over van Kim van Kooten, die Juliette in het eerste seizoen speelde.

2023-03-21T13:11:09Z dg43tfdfdgfd