NICHOLAS BRAUN MIST COLLEGA MATTHEW MACFADYEN NA SUCCESSION

Hoewel kijkers het laatste seizoen van 'Succession' nog moeten zien, hebben de acteurs al afscheid genomen van de hitserie. Dat viel Nicholas Braun (34) zwaar, vooral omdat hij collega en goede vriend Matthew Macfadyen (48) nu moet missen.

"Ik ben erg hecht met hem. Toen we klaar waren met de opnames van het laatste seizoen huilde ik bij het afscheid"

De band tussen hun personages is voor fans een van de hoogtepunten van Succession. Ook buiten de serie om is er sprake van een 'bromance', vertelt Nicholas aan The Times. "Ik ben erg hecht met hem. Toen we klaar waren met de opnames van het laatste seizoen huilde ik bij het afscheid."

Ook vorig jaar tijdens de uitreiking van de Emmy Awards, als ze allebei genomineerd zijn voor beste bijrol, is de vriendschap volgens de acteur voelbaar. "We keken naar elkaar en knepen in elkaars been toen de namen werden voorgelezen. Toen hij won was ik de eerste persoon die hem een knuffel gaf."

Het laatste seizoen van Succession is vanaf 27 maart in Nederland te zien op streamingdienst HBO Max. De serie gaat over de familie Roy van het mediabedrijf Waystar Royco. De kinderen van topman Logan Roy strijden om de macht binnen het bedrijf.

2023-03-19T15:09:58Z dg43tfdfdgfd