VERRASSEND NIEUWS OVER NIEUWE 'STAR WARS'-SERIE 'THE ACOLYTE'

Sinds de overname van Lucasfilms door Disney regent het nieuwe producties rondom het Star Wars-universum. Binnenkort komt het nieuwe The Acolyte uit en volgens een opmerkelijke bron zijn we meer te weten gekomen over de serie.

Het blijkt namelijk uit de informatiepagina op de website van Sara Putt Associates, een talentenbureau, dat het aankomende The Acolyte acht afleveringen zal bevatten van elk ongeveer 60 minuten. De duur kan wat van elkaar verschillen maar het zal in dezelfde lijn als The Mandalorian doorgaan. Daarnaast blijkt er nog een opmerkelijke keuze gemaakt.

Tegenwoordig zijn intimiteitscoördinators nodig

De serie gaat namelijk ook een zogenoemde intimiteitscoördinator inzetten. Deze personen worden tegenwoordig ingezet op de set van film en televisieseries en zien erop toe dat tijdens de opname van intieme scènes een veilige sfeer bestaat tussen alle betrokkenen. Menig studio's gebruiken deze personen voornamelijk om aansprakelijkheid te voorkomen.

De nieuwe serie The Acolyte is zoals beschreven een serie uit het Star Wars-universum. Het vindt plaats aan het einde van het High Republic tijdperk, ongeveer 100 jaar voor de gebeurtenissen uit Star Wars: Episode I - The Phantom Menace in een wereld vol obscure geheimen en opkomende donkere krachten.

De serie zal in 2024 uitkomen, wanneer is nog niet precies bekend.

Lees ook: Volgende 'Star Wars'-serie gaat een compleet andere weg inslaan

Lees ook: Grote 'Matrix'-ster gecast in 'Star Wars: The Acolyte'

Lees ook: Nieuws over nieuwe 'Star Wars'-serie 'The Acolyte'

2023-03-19T09:49:08Z dg43tfdfdgfd