'BAND OF BROTHERS'-OPVOLGER 'MASTERS OF THE AIR' LIJKT NOG DIT VOORJAAR TE VERSCHIJNEN

De serie Maestro in Blue die zich afspeelt op het Griekse eiland Paxos is in de eerste dagen na verschijnen gelijk in de top 10 van de meest bekeken series op Netflix beland.

Plot

In Maestro in Blue reist de muzikant Orestis naar het Griekse eiland Paxos om een muziekfestival te organiseren. Hij belandt in een relatie met een veel jonger meisje hetgeen het begin is van een familiedrama, waarbij liefde en moord een rol spelen. In elke aflevering krijgen wij als kijker meer beeld van deze moord en ontrafelt het mysterie zich langzaam maar gestaag.

De serie is van oorsprong Grieks en was in Griekenland al zeer populair toen zij daar afgelopen najaar al werd uitgezonden. Het Griekse succes zal de reden zijn dat Netflix de serie uit Griekenland gekocht heeft.

Veel natuurschoon

Zoals wel meer internationale series die Netflix uitzend, geeft de serie ruim baan aan de schoonheid van het Griekse eiland en de Griekse cultuur. Inmiddels is al bekend dat er ook een tweede seizoen van deze serie zal volgen.

Kijk de serie hier op Netflix.

Lees ook: Wordt de serie 'Maestro in Blue' een volgende grote hit voor Netflix?

Lees ook: Nieuwe mysteryserie Netflix scoort flink

De producent van The Big Bang Theory, Steve Holland, geeft toe dat hij spijt heeft van het plot rondom de zwangerschap van Penny in de finale.

Penny en Leonard waren voor een lange tijd het belangrijkste stel in de serie, maar na hun huwelijk werden ze al snel minder belangrijk. Hierna werden ze meer gezien als bijfiguren, maar in het laatste seizoen probeerde de serie daar verandering in te brengen door een nieuw probleem te creëren.

Wel of geen kinderen

In seizoen 12 van The Big Bang Theory hadden Leonard en Penny verschillende meningen over het krijgen van kinderen. Penny wilde absoluut geen kinderen, terwijl Leonard wel graag de familie wilde uitbreiden.

Aan het eind van de serie zijn we er echter achter gekomen dat Penny niet alleen zwanger was, maar er ook nog eens erg enthousiast over was. Dit is erg tegenstrijdig met wat ze eerder zei en daardoor ontstond er veel kritiek. Holland geeft toe dat hij spijt heeft van hoe het plot is uitgevoerd.

Hollands reactie

"Sommige mensen wezen ons erop, en misschien terecht, dat Penny besloot om geen kinderen te hebben en daar oké mee was, maar uiteindelijk toch zwanger werd. Mensen zeiden: 'Waarom moet ze zwanger worden? Waarom kan ze zich niet goed voelen zonder een kind te krijgen?' En die gevoelens zijn volkomen terecht," aldus Holland.

Daarna vervolgde hij: "Het komt door de tijdsprong die we hebben gemaakt in de finale. We hebben overwogen om het op andere manieren te doen, bijvoorbeeld door Penny vals alarm te geven over de zwangerschap waardoor ze erg teleurgesteld zou zijn."

Hij sloot af met: "We hebben manieren besproken om haar minder abrupt naar dat moment te brengen. Ik denk dat het beter zou zijn geweest als we Penny nog een laatste stap hadden laten zetten voordat we bij de finale kwamen."

Bekijk The Big Bang Theory op HBO Max.

Lees ook: AI slaat weer toe, 'The Big Bang Theory'-hoofdrolspelers wisselen van sekse!

Lees ook: Fantastische reactie van Jim Parsons op sneaky relatie achter de schermen van 'The Big Bang Theory'

Lees ook: 'The Big Bang Theory'-fans eisen dat de serie terugkeert na opvallende foto

Lees ook: De producent van 'The Big Bang Theory' heeft spijt

De opvolger van Band of Brothers en The Pacific zal nog deze lente debuteren op Apple TV+. De nieuwe serie Masters of the Air wordt geproduceerd door niemand minder dan Tom Hanks en Steven Spielberg. De serie wordt geregisseerd door Cary Fukunaga (ook regisseur van James Bond). De verwachtingen voor deze nieuwe serie zijn enorm hoog gespannen.

Plot

De serie gaat over de 'Easy Company', een divisie binnen de luchtmacht van het Amerikaanse leger, die in de tweede helft van WO2 een grote rol speelde in de oorlog. De serie zal ons het verhaal laten zien van de dappere geallieerde vliegeniers die in de lucht vochten tegen de Duitsers.

Wanneer te streamen?

De productie van de serie begon in april vorig jaar, de verwachting is daarom ook dat de serie nog dit voorjaar te bekijken zal zijn. Dit komt ook overeen met de eerdere tijdvakken die tussen de series zaten.

De serie The Pacific kwam tien jaar na Band of Brothers en tussen The Pacific en Masters of the Air zit nu een iets langere periode, maar die is veroorzaakt door de coronapandemie die ook de filmwereld even in zijn greep heeft gehouden

Het is nog altijd verrassend stil qua beelden en trailers rond de serie, maar dit zal nu toch echt snel moeten gaan volgen. We houden je hier op Serietotaal uiteraard op de hoogte!

Lees ook: Iedereen kijkt uit naar de 'Band of Brothers'-opvolger 'Masters of the Air', gastrol voor Tom Hanks?

Lees ook: De lang verwachte opvolger van 'Band of Brothers' komt er eindelijk aan

Lees ook: 'Masters of the Air' nog dit voorjaar te zien?

2023-03-21T15:05:30Z dg43tfdfdgfd