FANTASTISCHE REACTIE VAN JIM PARSONS OP SNEAKY RELATIE ACHTER DE SCHERMEN VAN 'THE BIG BANG THEORY'

Plannen voor de toekomst van The Walking Dead suggereren dat de tijdlijn op het punt staat wel erg rommelig te worden. Zelfs nu de originele serie afgelopen is, is het met de vele spin-offs drukker dan ooit.

Fear the Walking Dead staat op het punt om de originele serie in te halen, aangezien een tijdsprong van zeven jaar in de tweede helft van seizoen 8 is bevestigd. Het lijkt er echter op dat er meer verwarring gecreëerd gaat worden in 2023.

Tijdsprong

Wat we tot nu toe weten over de avonturen van Maggie en Negan, bevestigt dat ongeacht de tijdsprong in FTWD, de tijdlijnen niet op één lijn zullen komen. Zoals blijkt uit de leeftijd van Herschel in de marketing, zal Dead City zich jaren later afspelen, wat betekent dat de verhalen van Negan en Maggie in ieder geval ver vooruit zullen lopen op FTWD.

De tijdsprong van zeven jaar in FTWD heeft er misschien voor gezorgd dat de serie dichterbij The Walking Dead in de tijdlijn is geduwd, waardoor de meeste van de spin-offs samen hadden kunnen werken, maar Dead City verhindert dit.

Rick & Michonne

De serie over Rick en Michonne maakt het nog erger, aangezien hun cameo in de finale suggereert dat hun spin-off zich gedeeltelijk in het verleden zal afspelen.

De scène van Rick speelde zich af kort voor het vertrek van Michonne in seizoen 10, wat een hint geeft naar het startpunt van de serie. Maar aangezien er zoveel is om op in te gaan met betrekking tot wat Rick allemaal gedaan heeft, is de kans groot dat de serie beide tijdsperioden zal moeten verkennen.

Daryl Dixon

Ten slotte is er de vraag waar de serie van Daryl past in de puinhoop van een tijdlijn waar The Walking Dead momenteel mee bezig is. Tenzij hij op de een of andere manier onmiddellijk nadat hij wegkomt uit Alexandrië zijn weg naar Frankrijk vindt, zou er enige tijd moeten verstrijken voordat zijn spin-off begint.

Dat hij Judith en RJ jarenlang achter zich laat, is moeilijk voor te stellen, en daarom moet zijn spin-off het vóór Dead City worden geplaatst. Maar als dat het geval is, zou The Walking Dead het risico lopen dat geen van de vier series overeenkomen met elkaar.

The Walking Dead is te zien op Disney+.

Lees ook: 'Lucifer'-acteur sluit aan bij nieuwe 'The Walking Dead'-serie

Lees ook: 'The Walking Dead'-acteur Jansen Panettiere overleden op 28- jarige leeftijd

Lees ook: Tijdslijn van 'The Walking Dead' wordt rommeltje

In hitserie The Big Bang Theory speelde er niet alleen op het scherm het nodige, maar ook achter de schermen was er het nodige drama.

Boek over de serie

In het vaker aangehaalde boek 'The Big Bang Theory: The Definitive, Inside Story of the Epic Hit Series' geschreven door Jessica Radloff wordt er ook aandacht besteed aan de relatie die Kaley Cuoco en Johnny Galecki met elkaar kregen.

Volgens Kaley Cuoco voelde ze zich vanaf het allereerste begin aangetrokken tot Galecki, maar in eerste instantie begreep hij niet dat er met hem werd geflirt. Op een zeker moment kregen de twee een relatie en stond Galecki erop om hun relatie geheim te houden.

Cuoco extravert

De extraverte Cuoco vond dit erg lastig maar ze hebben het erg lang stil gehouden, De showrunner Chuck Lorre betrapte het paar minstens één keer, maar ook hij zweeg erover. Maar uiteindelijk besloot Cuoco de rest van de cast te informeren en wilde zij hen niet langer voorliegen.

Telefonade

De onthulling vond uiteindelijk plaats met een telefoontje van Galecki naar Parsons. Cuoco herinnerde zich: "We bellen Jim op de luidspreker, en Johnny zegt: 'Ik ben verliefd op Kaley', of 'Ik wil echt bij Kaley zijn', en Jim zegt: 'Ah! Weet zij dat ook?!'."

"Ik begon te lachen en riep: 'Ja, ik weet het! Ik ben hier!' Jim dacht dat Johnny hem vertelde dat hij me leuk vond en me dat ging vertellen. Het was de schattigste reactie, zo van: 'Weet ze het?!'

Relatie voorbij

De relatie tussen Cuoco en Galecki werd uiteindelijk beëindigd toen de serie nog liep, maar ze gingen op een goede manier uit elkaar zodat dat de serie nooit dwars heeft gezeten.

Kijk The Big Bang Theory terug op HBO Max

Lees ook: Kijk de nooit uitgezonden aflevering van 'The Big Bang Theory' met 'de eerste Penny'

Lees ook: 'The Big Bang Theory'-fans eisen dat de serie terugkeert na opvallende foto

Lees ook: Reactie Parsons op relatienieuws 'TBBT'

2023-03-18T16:34:01Z dg43tfdfdgfd