DEZE 'GAME OF THRONES'-STER VINDT 'HOUSE OF THE DRAGON' PIJNLIJK OM NAAR TE KIJKEN

De voorloper van Game of Thrones is een succes gebleken. Vanzelfsprekend ontkomen hoofdrolspelers uit de laatstgenoemde serie niet aan de vraag of ze naar House of the Dragon hebben gekeken en wat ze er van vonden. Kit Harington (Jon Snow) vond het maar pijnlijk.

Harington speelt momenteel in de scifi-serie Extrapolations. Op de première had hij een kort interview met Extra, en legde hierin uit hoe hij tegenover House of the Dragon staat.

Afscheid van een wereld

"Ik heb de eerste paar afleveringen gezien," geeft de acteur aan. Op de vraag van de interviewer wat hij er van vondt, antwoordt Harington: "Ik vind dat ze het prima gedaan hebben, en er wordt fantastisch in geacteerd. Het is moeilijk voor me om naar te kijken, want ik heb zo lang in die wereld rondgelopen. Het is pijnlijk voor me".

Spin-off?

Harington is om begrijpelijke redenen gehecht aan de wereld van Westeros. Per slot van rekening was de serie acht jaar lang een deel van zijn leven. "Voor je eigen gevoel zie je andere mensen in jouw kostuums rondlopen," besluit de acteur lachend.

Op de geruchten over een spin-off over Jon Snow wenste hij niet te reageren, wat natuurlijk een mogelijkheid zou bieden om terug te keren naar de fictieve Westeros-wereld.

Je kunt House of the Dragon zien op HBO Max.

Lees ook: Vlammende eerste hint 'House of the Dragon' seizoen 2 gedeeld

Lees ook: 'House of the Dragon' heeft deze grote verrassingen in petto

Lees ook: 'Game of Thrones'-ster over 'House of the Dragon'

2023-03-19T09:04:07Z dg43tfdfdgfd