'THE NIGHT AGENT' VOLGENDE WEEK OP NETFLIX: ALLES OVER DE NIEUWE MYSTERIEUZE ACTIESERIE

Vanaf volgende week kijk je op Netflix naar de gloednieuwe politieke thrillerserie The Night Agent (2023– ), over de beginnende FBI-agent Peter Sutherland. In dit artikel lees je alles wat we weten over de nieuwe mysterieuze actieserie.

Gevaarlijke samenzwering

De spionageserie draait om de beginnende FBI-agent Peter Sutherland die in de kelder van het Witte Huis werkt en een telefoon bemand die nooit overgaat; tot de nacht dat dat wel gebeurt, waardoor hij in vliegensvlugge en gevaarlijke samenzwering terechtkomt die uiteindelijk helemaal naar het Oval Office leidt...

Trailer The Night Agent

Boekverfilming

De aankomende Netflix-serie is een verfilming van de gelijknamige roman van Matthew Quirk. De hoofdrol is voor Gabriel Basso, die we kunnen kennen van zijn rollen in Super 8 (2011), The Whole Truth (2016) en Hillbilly Elegy (2020). Overige rollen zijn voor Luciane Buchanan, Hong Chau en D.B. Woodside.

The Night Agent volgende week op Netflix

Gelukkig hoeven we nu niet al te lang te wachten: The Night Agent bestaat uit tien afleveringen en is vanaf volgende week vrijdag 23 maart te zien op Netflix. Voor een compleet overzicht van alle nieuwe films en series die binnenkort op de streamingdienst verschijnen, kun je terecht op onze pagina Binnenkort op Netflix.

2023-03-19T08:19:11Z dg43tfdfdgfd