'SWEET TOOTH' SEIZOEN 2 TEASERTRAILER: GUS EN DE HYBRIDEN WILLEN ZICH NIET LANGER VERSTOPPEN

Een veelbelovende teasertrailer geeft zojuist een eerste voorproefje in de langverwachte nieuwe afleveringen van Sweet Tooth (2021– ). Het tweede seizoen verschijnt volgende maand eindelijk op Netflix.

Niet meer vluchten

In seizoen 2 komt een dodelijke nieuwe golf van de Sick af op de mensheid. Gus en een groep andere kindhybriden worden gevangen gehouden door de boosaardige generaal Abbot (Neil Sandilands) en de Last Men, een gewelddadige groep huurlingen die op hybriden jagen. Abbot gebruikt de kinderen als voer voor de experimenten van de gevangene Dr. Aditya Singh (Adeel Akhtar); Abbot wil een geneesmiddel vinden en macht vergaren en Dr. Singh wil gewoon zijn geïnfecteerde vrouw, Rani (Aliza Vellani), redden.

Gus, altijd een held, stemt toe om Dr. Singh te helpen, en begint zo aan een duistere reis om zijn eigen afkomst te ontdekken. Hij kan ook meer te weten komen over de rol van zijn moeder, Birdie (Amy Seimetz), in de gebeurtenissen die leidden tot de Great Crumble. Elders werken Jepperd (Nonso Anozie) en Aimee Eden (Dania Ramirez) samen om de hybriden te bevrijden, waardoor een partnerschap ontstaat dat op de proef wordt gesteld als Jepperds geheimen aan het licht komen.

Vanaf Koningsdag op Netflix

Sweet Tooth seizoen 2 is vanaf 27 april te zien op Netflix. Voor een compleet overzicht van alle nieuwe films en series die binnenkort op de streamingdienst verschijnen, kun je terecht op onze pagina Binnenkort op Netflix.

2023-03-21T14:20:39Z dg43tfdfdgfd