STAANDE OVATIE VOOR LANCE REDDICK BIJ PREMIèRE JOHN WICK 4

Bij de première van John Wick 4 in Los Angeles is stilgestaan bij het overlijden van acteur Lance Reddick. Op de rode loper spraken acteurs over hun overleden collega en volgens Amerikaanse media kreeg Reddick een staande ovatie toen hij voor het eerst in beeld was.

De aanwezigen kregen daarnaast bij aankomst een blauw lintje opgespeld. Blauw was de favoriete kleur van de acteur, die in de John Wick-films de rol van hotelconciërge Charon speelde.

Hoofdrolspeler Keanu Reeves haalde met verslaggevers herinneringen op aan zijn collega en goede vriend. Volgens hem was Reddick een echt "mensenmens" en "een heer". Ook werkte Reeves graag met hem samen. "Het was heel bijzonder om elke keer als hij op de set was de passie te zien die hij voor zijn werk had."

Zoveel tijd

Ook regisseur Chad Stahelski werkte met plezier met Reddick samen. "Ik ben blij en trots op het feit dat ik zoveel tijd met hem heb doorgebracht. We gaan hem erg missen."

De acteur, ook bekend van onder meer de series The Wire, Fringe en Oz, overleed op 60-jarige leeftijd aan een natuurlijke doodsoorzaak

2023-03-21T07:21:36Z dg43tfdfdgfd