NIEUWE NEDERLANDSE NETFLIX-FILM STELT KIJKERS TELEUR: 'WAT EEN FLUTFILM'

Vanaf deze week is op Netflix de gloednieuwe thriller Noise (2023) te zien, van eigen bodem. De Nederlandse film stelt echter flink teleur, als we de reacties op Twitter mogen geloven...

Andere handige Netflix-pagina's:

Valt tegen

Kijkers laten weten de thriller met Sallie Harmsen af te hebben gezet: "Ik heb 'm afgezet, dramatisch". Volhardende abonnees die het wel tot het einde hebben volgehouden, hebben er tevens geen goed woord voor over: "Wat een flutfilm zeg!" Jammer, want het werd weer eens tijd voor meer Nederlandse Original-content op de streamingdienst. Hopelijk is de nieuwe Nederlandse film Happy Ending (2023) binnenkort een groter succes bij de kijker.

Matt en Liv

In Noise is Matt (Ward Kerremans) een succesvolle influencer die net vader is geworden van zijn zoontje Julius. Wanneer Matt met zijn kersverse gezin dicht bij zijn dementerende vader gaat wonen, ontdekt hij echter een aantal duistere familiegeheimen. Zijn onderzoek ontrafelt meer familiedrama's dan verwacht. Liv, de vrouw van Matt, maakt zich ernstige zorgen en doet er alles aan om Matt niet te verliezen. Is ze nog op tijd?

2023-03-18T16:33:23Z dg43tfdfdgfd