MILJUSCHKA WITZENHAUSEN IS FAN VAN AVASTARS

Miljuschka Witzenhausen is een groot fan van het SBS6-programma Avastars. Dat biechtte de presentatrice zaterdag op in RTL Boulevard.

"Ik vind het een superleuk programma, ik kijk heel graag", zei Witzenhausen, zich ervan bewust dat ze waarschijnlijk een van de weinigen is. Ze vindt het vooral leuk om met haar kinderen te kijken. "Mijn kinderen gamen natuurlijk, daar snap ik echt de ballen van, en het is nu alsof onze werelden even bijeenkomen."

Avastars, waarin virtuele personages dansen en zingen, is momenteel geen groot succes voor Talpa ondanks dat er veel geld in is gestoken. Elke week verliest het programma meer kijkers. De aftrap werd eind februari nog door zo'n 304.000 mensen bekeken, daarna zakte de belangstelling van 214.000 naar 197.000. Vrijdagavond keken er nog slechts 117.000 mensen.

"Die Avastars hadden misschien iets beter gekund maar het feit dat daar een zanger én een danser in zit: i love it!", zei Witzenhausen. Ook was ze vol lof over presentator Kalvijn. "Hij doet het supergoed. Hij heeft een beetje dat Martijn Krabbé-achtige stemgeluid", vond ze.

2023-03-18T18:35:06Z dg43tfdfdgfd