Entertainment

Trending:


Maxime Meiland: "dat is de schuld van mijn moeder"

Maxime Meiland: "dat is de schuld van mijn moeder"


Vreemde foto's waar je twee keer naar moet kijken


Het bijzondere leven en de tragische dood van Freddie Mercury


Matthijs van Nieuwkerk leeft als kluizenaar

Matthijs van Nieuwkerk leeft als kluizenaar


Nieuwe afleveringen van 'De Bauers'?

Nieuwe afleveringen van 'De Bauers'?


Slachtoffer bedrijfsongeval wordt compleet genegeerd...

Actuele cartoons met een knipoog naar het nieuws!


David Guetta zet studio op z’n kop

David Guetta zet studio op z’n kop


Peter Gillis: “De neuroloog dacht dat ik in een lijkzak naar huis zou gaan”

Peter Gillis: “De neuroloog dacht dat ik in een lijkzak naar huis zou gaan”


Cocaïneverslaving André Hazes ontdekt door hond Gioia


Genoten van 'Perfil Falso'? Bekijk ook deze 5 sensuele series op Netflix

Heb jij ook zo genoten van de sensuele thrillerserie Perfil Falso (2023– ) op Netflix en ben je nu op zoek naar vergelijkbare series? Met onze…


Nieuwe SBS-talkshow Marcel & Gijs trapt af met 611.000 kijkers

HILVERSUM (ANP) - De nieuwe talkshow Marcel & Gijs, van Marcel van Roosmalen en Gijs Groenteman, is maandagavond met 611.000 kijkers van start gegaan op SBS6. Daarmee is het programma terug te vinden op de twaalfde plek in de lijst van best bekeken programma's van maandag. Dat meldt Stichting KijkOnderzoek (SKO).


Duncan Laurence onder vuur: “Jammer dat die arrogante Duncan meedoet”

Duncan Laurence onder vuur: “Jammer dat die arrogante Duncan meedoet”


Rel rond Gerard Joling: "dat is illegaal"

Rel rond Gerard Joling: "dat is illegaal"


'Taylor Swift en Matt Healy na maand uit elkaar'

De romance tussen Taylor Swift (33) en Matt Healy (34) is na een maand alweer voorbij. Dat meldt de Amerikaanse entertainmentsite 'TMZ'.


Show Buma NL Awards 'in ere hersteld'

De Buma NL Awards-show wordt "in ere hersteld", laat de organisatie dinsdag weten. Bovendien verplaatst de uitreiking van Utrecht naar Tilburg. De prijzen worden dit jaar op 2 oktober uitgereikt in Poppodium 013.


Jannes: “Maar wel op een nette manier”


Spectaculaire actiefilm met Ryan Reynolds blaast Netflix-abonnees omver

Heb jij 6 Underground (2019) al gezien? De actiefilm van niemand minder dan regisseur Michael Bay, met Ryan Reynolds in de hoofdrol, gooit hoge ogen…


Marie en Viktor Verhulst konden elkaar vroeger niet uitstaan

Marie Verhulst (27) en haar broer Viktor (28) zijn tegenwoordig heel close, maar vroeger was dat wel anders. In gesprek met het weekblad 'Privé' vertelt Marie dat zij en haar oudere broer elkaar in hun jeugd niet konden uitstaan.


Politici liegen nooit!

De mooiste cartoons van Kim


Nieuwe Batman-film 'The Brave and the Bold' heeft naar verluidt al een belangrijke stap gezet

Er gaan al weken geruchten over een zekere regisseur die zou zijn ingehuurd voor (wederom een) Batman-reboot The Brave and the Bold, maar die geluiden worden alleen maar sterker. Het zou namelijk zo zijn dat Andy Muschietti, die we kennen van de IT-films, maar ook van het volgende week te verschijnen The Flash, zou zijn gestrikt voor de regie van The Brave and the Bold. Uitstekende keuze One Take News weet vandaag te melden dat meerdere bronnen...


"Amalia is rolmodel voor jonge meiden"

"Amalia is rolmodel voor jonge meiden"


Stelt Max Verstappen teleur in bed?

Stelt Max Verstappen teleur in bed?


Hilarische komedie op Netflix houdt kijkers aan de buis gekluisterd

Soms is het helemaal niet verkeerd om een slappe komedie op te zetten. Het is dan ook niet raar als je in zo'n film dan Adam Sandler ziet. Op Netflix staan er veel en nu kun je ook Grown Ups 2 op die streamer kijken. En dat doen heel wat mensen, aangezien de komedie nu in de Top 10 staat. Grown Ups 2 uit 2013 van regisseur Dennis Dugan is een vervolg op Grown Ups uit 2010 en je ziet ook rollen van onder andere Kevin James, Chris Rock, David...


"Amalia lijkt op Beatrix"

"Amalia lijkt op Beatrix"


'Bling Empire'-ster Anna Shay (62) overleden

Anna Shay is op 62-jarige leeftijd overleden. Je kunt de realityster vooral kennen van haar verschijningen in de Netflix-serie Bling Empire…


Miljoenencompensatie voor Marco Borsato?

Miljoenencompensatie voor Marco Borsato?


Spaanse prinses Leonor gaat in het leger

Spaanse prinses Leonor gaat in het leger


Liedjes die lang na hun release een hit werden

Sleeper Hits: deze term verwijst naar liedjes die internationale bekendheid kregen lang nadat ze als single waren uitgebracht, maanden, jaren of zelfs decennia later. Er zijn vele redenen waarom een nummer dat aanvankelijk onopgemerkt bleef, later een hit kan worden: bijvoorbeeld de opname van het nummer op de soundtrack van een film of tv-serie, of de release van een remix van die single. Hier volgen enkele van de bekendste gevallen van sleeper hits, liedjes die pas laat succes bereikten.


Partner van Guus Meeuwis: “Hij is niet mijn beste vriend”

Partner van Guus Meeuwis: “Hij is niet mijn beste vriend”


Meryl Streep: “zo word je gelukkig”

Meryl Streep: “zo word je gelukkig”


Vriend van Gordon: “Dat geeft ons extra zorgen”


Martien Meiland ziek?

Martien Meiland ziek?


Bryan Adams in concert

Bryan Adams in concert


'Bam Margera gedwongen opgenomen in psychiatrische inrichting'

'Jackass'-ster en skateboarder Bam Margera (43) is gedwongen opgenomen in een psychiatrische inrichting, schrijft de Amerikaanse website 'TMZ'.


Deze geflopte film met Bruce Willis wordt een serie met Eddie Redmayne

The Day of the Jackal van Frederick Forsyth is een boek dat wereldwijd bekend is en al meerdere malen is verfilmd. En daar komt nu nóg een versie bij. Eerder zagen we al eens een gelijknamige film in 1973 van Universal Pictures die een groot succes was. Dit werd gevolgd door de geflopte verfilming The Jackal met Bruce Willis en Richard Gere uit 1997. Een verse insteek En nu dan de nieuwste versie, welke een serie wordt. Bond-actrice Lashana...


Zoekt Rachel Hazes opnieuw contact met André?

Zoekt Rachel Hazes opnieuw contact met André?


Nieuwe foto's van Zweedse prinses Estelle en prins Oscar

Het Zweedse hof heeft nieuwe foto's gedeeld van de Zweedse prinses Estelle en prins Oscar. De foto's zijn gemaakt voor Sveriges nationaldag, de Zweedse nationale feestdag die ieder jaar op 6 juni plaatsvindt.


Angela Groothuizen zou graag meedoen aan Kamp Van Koningsbrugge

Angela Groothuizen (63) zou graag wel eens mee willen doen aan 'Kamp Van Koningsbrugge'. Dat vertelt de zangeres in een livestream op Instagram, waarin ze vragen van volgers beantwoordt. De zangeres betwijfelt echter of het ooit gaat gebeuren, laat ze weten.


Taylor Swift slikt insect door tijdens show

Taylor Swift heeft een insect doorgeslikt tijdens haar concert in het stadion Soldier Field in Chicago. De Amerikaanse zangeres onderbrak haar optreden, dat onderdeel was van haar Eras Tour, kortstondig vanwege het incident.


Bridget Maasland: “Ik weet niet hoe het mij zou zijn vergaan”

Bridget Maasland: “Ik weet niet hoe het mij zou zijn vergaan”


Lee Towers haalt uit: “Allemaal onzin!”

Lee Towers haalt uit: “Allemaal onzin!”


Kim Feenstra: ‘Ik wil dat mijn kind vrij is van al mijn trauma’s’

Haar wilde haren is ze kwijt, maar ze weet dat die weer aangroeien. Kim Feenstra blijft – ook nu ze moeder is – eigenzinnig. In gesprek met Beau Monde doet onze covergirl van deze maand een boekje open over het moederschap en wat zij van zoontje Brooklyn heeft geleerd. Dankbaar De 37-jarige Kim Feenstra mag zich […] Het bericht Kim Feenstra: ‘Ik wil dat mijn kind vrij is van al mijn trauma’s’ verscheen eerst op Beau Monde.


Chris Rock belt politie vanwege gluurder

Chris Rock heeft de politie gebeld vanwege een man die naar zijn huis stond te gluren en een camera vasthad. Dat meldt de Amerikaanse entertainmentsite TMZ.


Erica Meiland over nieuw speeltje Martien: "heel groot en lang"

Erica Meiland over nieuw speeltje Martien: "heel groot en lang"


Van der Poel kiest voor nieuwe aanpak: ‘In het verleden reed ik soms te veel koersen en was ik niet voorbereid’

Het is ondertussen al twee maanden geleden dat we Mathieu van der Poel voor het laatst in actie zagen. Na zijn zege in Parijs-Roubaix ging hij even op vakantie, zagen we hem in een Lamborghini en zocht hij de zon op aan de Spaanse kust. Op dit moment werkt hij in het Franse skioord La […] Het bericht Van der Poel kiest voor nieuwe aanpak: ‘In het verleden reed ik soms te veel koersen en was ik niet voorbereid’ verscheen eerst op Wieler Revue.


Deze Stephen King-film was zo slecht dat de schrijver een aanklacht indiende

In 1992 bracht New Line Cinema een verfilming uit getiteld Stephen King's The Lawnmower Man. Maar dit verhaal leek totaal niet op het oorspronkelijke verhaal van de auteur, daarom klaagde de auteur de filmdistributeur aan en werd er een krankzinnig nieuw verhaal bedacht. Het korte verhaal werd voor het eerst in 1975 gepubliceerd door het tijdschrift 'Cavalier' met 'The Lawnmower Man' als titel. Een grasmaaier met eigen wil Het verhaal gaat over...


Voetbal is een slagveld

De mooiste cartoons van Charel Cambré


Johan Derksen heeft met glimlach zitten kijken naar Marcel & Gijs

Johan Derksen heeft maandag "met een glimlach zitten kijken" naar de eerste aflevering van de "pop-up show" Marcel & Gijs op SBS6. Dat laat de Vandaag Inside-presentator maandagavond weten bij Shownieuws. De tijdelijke talkshow met Gijs Groenteman en Marcel van Roosmalen wordt gedurende de zomerstop uitgezonden ter vervanging van Vandaag Inside.


Rolls Royce Phantom V John Lennon's : de psychedelische reis van de iconische Britse auto

Het verhaal van John Lennon en zijn Rolls Royce Phantom V is dat van een unieke en exclusieve auto die de psychedelische esthetiek van de jaren zestig perfect weergeeft. De auto, die in 1964 voor 11.000 pond werd gekocht, was volledig in diep Valentijnszwart gespoten en voorzien van een op maat gemaakt interieur met een bureau, een platenspeler, een draagbare televisie en een koelkast. Maar in 1967 besloot Lennon dat het tijd was voor een make-over en liet hem in psychedelische kleuren spuiten, waardoor een kunstwerk op wielen ontstond. Een subversief statement dat van deze Rolls Royce een icoon van de tegencultuur van de jaren 1960 maakte.


Derksen velt oordeel over Marcel & Gijs en voorspelt kijkcijfers

Johan Derksen is goed te spreken over Marcel & Gijs, de vervangers van Vandaag Inside.