WARNER BROS. KAAPT 'TE DURE NETFLIX-FILM' MET O.A. SCARLETT JOHANSSON

Enkele dagen geleden kwam er nog een artikel langs op FilmTotaal over de Netflix-film Paris Paramount. Ondanks het feit dat de streaminggigant al jarenlang met honderden miljoenen gooit, zou het prijskaartje van deze film toch echt iets te gek zijn. Warner Bros. vindt dit echter wel meevallen.

Het lijkt er namelijk op dat de studio nu het project overneemt. Paris Paramount (het is nog niet duidelijk of de film echt zo zal heten of dat dit een tijdelijke 'werknaam' is) is een romantische komediefilm van Nancy Meyers, waarin de hoofdrol is weggelegd voor niemand minder dan Scarlett Johansson. Ook de rest mag er echter zeker zijn.

Grote namen

Niet alleen Johansson wordt aan het project gelinkt. Ook Penélope Cruz, Michael Fassbender en Owen Wilson worden genoemd. Dit zorgt echter wel voor een gigantisch prijskaartje. Al het aangetrokken talent zou minstens 80 miljoen dollar krijgen. Meyers heeft dan ook maar liefst 150 miljoen dollar nodig, of misschien zelfs wel meer.

Dit vindt Netflix te duur, maar meerdere bronnen melden nu dat Warner Bros. interesse heeft. Zo schrijft The Hollywood Reporter o.a.: "Warner Bros ziet dit wel zitten. Het gaat hier om een kant-en-klaar script, een A-lijst aan acteurs en de opnames kunnen deze aanstaande zomer al van start gaan".

Wat te verwachten

Paris Paramount zou draaien om een jonge schrijver-regisseur die verliefd wordt op een producent. Het duo maakt verschillende succesvolle films, voordat ze zowel romantisch als professioneel uit elkaar gaan.

Ze worden echter gedwongen weer samen te werken wanneer er een nieuw en veelbelovend project langskomt, maar geheel vlekkeloos verloopt dit allesbehalve...

2023-03-18T13:02:23Z dg43tfdfdgfd