OPHEF OVER DC-BAAS JAMES GUNN: 'HIJ ONTSLAAT IEDEREEN, MAAR DEZE PERSOON NIET'

Sinds James Gunn werd aangesteld als de grote nieuwe baas bij DC, krijgt hij best wel wat kritiek te verduren. Menig bekendheid heeft namelijk al op moeten stappen, maar een iemand mag waarschijnlijk voor altijd blijven. Dit is behoorlijk wat mensen in het verkeerde keelgat geschoten.

Gunn, voornamelijk bekend van de Guardians of the Galaxy-films, geeft namelijk zijn eigen vrouw, actrice Jennifer Holland. wel genoeg te doen. Sommige mensen vinden dit onterecht, al helemaal aangezien onder Gunn o.a. al Henry Cavill en Patty Jenkins zijn vertrokken.

Kritiek

Hierdoor is Gunn enigszins onder vuur komen te liggen. Hij bijt nu van zich af op Twitter, door te ontkennen dat zijn vrouw een voorkeursbehandeling krijgt.

Zo benadrukt Gunn door te zeggen dat hij haar enkel en alleen heeft gecast voor The Suicide Squad. Bij de andere films zegt hij helemaal niet bij het castingproces betrokken te zijn geweest.

Gunn kwam met dit bericht nadat een iemand op Twitter zei: "Stop eens met het altijd casten van je vrouw". De DC-baas was hierdoor duidelijk geprikkeld en zei o.a.: "Sommige mensen zoeken gewoon altijd naar een reden om iets te haten".

Bekijk zijn volledige reactie hieronder.

2023-03-21T09:49:12Z dg43tfdfdgfd