LADY GAGA GAAT HELEMAAL LOS EN SLOOPT WINKEL OP DE SET VAN 'JOKER 2'

Momenteel zijn de opnames van Joker: Folie à Deux in volle gang in Los Angeles. Fans van de franchise moeten nog even wachten op de bioscooprelease. In de tussentijd worden er steeds meer beelden vanaf de filmset gedeeld.

Joker was een van de meest winstgevende films van 2019. De film, waarvoor Joaquin Phoenix een bizarre transformatie onderging om in de huid van de beroemde Batman-schurk te kruipen, wist maar liefst $1,1 miljard dollar op te halen bij de Box Office.

Sequel

Afgelopen jaar werd de sequel, getiteld Joker Folie à Deux, eindelijk aangekondigd. De grote toevoeging aan de cast bleek niemand minder dan Lady Gaga (A Star is Born, House of Gucci). Naar verluidt zal de zangeres de rol van Harley Quinn vertolken.

Regisseur Todd Philips, die ook het eerste deel voor zijn rekening nam, deelde onlangs een foto van de twee hoofdrolspelers.

Behind The Scenes

Afgelopen weken druppelen er steeds meer beelden vanachter de schermen naar de buitenwereld. Zo kregen we eerder al beelden te zien van een rennende Joaquin Phoenix door de straten van Los Angeles en zagen we Lady Gaga ook op de filmset.

In een nieuwe 'behind the scenes'-video doet Lady Gaga het niet echt rustig aan, ze lijkt deel te nemen aan een protest en sloopt zelfs een winkelruit.

Klik hier voor de video vanachter de schermen.

Cast

Naast Joaquin Phoenix en Lady Gaga is er nog niet veel bekend omtrent de cast. Het lijkt erop dat Brendan Gleeson (In Bruges, Banshees of Inisherin) ook een rol zal vertolken, volgens een gerucht zal hij het populaire personage Jim Gordon op zich nemen.

Joker: Folie à Deux krijgt 24 december een release.

Bekijk de trailer/video

2023-03-19T08:47:52Z dg43tfdfdgfd