KOMT ER NU OOK EEN 'BLAST FROM THE PAST'-VERVOLG?

Dankzij zijn acteerprestatie in Darren Arronofsky's The Whale heeft acteur Brendan Frazer officieel, na een moeizame comeback, zijn eerste echte Academy Award weten te bemachtigen.

Door alle publiciteit van de Oscars werd er door Frazer zelf veelvuldig herinneringen opgehaald aan de verschillende iconische rollen uit zijn carrière.

Met de comeback van de acteur ophanden is het ook niet heel vreemd dat fans hem graag terug zouden zien in enkele van deze rollen. Echter, nu laat ook een medeacteur weten graag weer met Frazer samen te werken voor een vervolg op Blast From the Past (1999).

Another Blast from the Past?

Kortgeleden was Frazer's medeactrice uit de film, Alicia Silverstone, aanwezig bij een reünie panel voor de film Clueless (1995) tijdens '90s Con. Hier kreeg de actrice van een fan de vraag of ze ooit terug zou willen keren voor een vervolg.

"Met Brendan? Ik zou alles doen met Brendan. Het was zo leuk," zo verteld Silverstone. "Ik zag Brendan net nadat hij zijn Oscar had gewonnen en hij is zo schattig."

"Hij sprak in zijn speech over hoe we allemaal door deze echt moeilijke tijd gaan en je moet groeien en het hoort bij het leven dat je worstelt, en kijk dan wat er met hem is gebeurd! Dus ja, dat doe ik graag."

Over Blast from the Past

In de film leren we Adam (Fraser) kennen. Hij leeft al sinds zijn geboorte in een atoomkelder, omdat zijn ouders dachten dat er een atoombom gevallen was. Als hij na 35 jaar de kelder verlaat, ontmoet hij Eve (Silverstone) die hem maar een vreemd figuur vindt.

Een vervolg lijkt echter zeer onwaarschijnlijk op korte termijn, zeker gezien Frazer zelf nog geen reactie heeft kunnen geven. Maar dat Silverstone al met zulk enthousiasme reageert op het idee mag al als een positief teken worden beschouwd.

Binnenkort zal Frazer te zien zijn in het aankomende Killers of the Flower Moon van regisseur Martin Scorcese op Apple TV+. In de tussentijd kun je Blast from the Past nog even herbekijken via HBO Max.

2023-03-21T13:34:20Z dg43tfdfdgfd