IS 'JOHN WICK: CHAPTER 4' ROTTEN OF FRESH OP ROTTEN TOMATOES?

Eerder vandaag kwam er nog een artikel langs op FilmTotaal over John Wick: Chapter 4. Sommige mensen vinden namelijk dat de blockbuster te lang duurt, maar daar is regisseur Chad Stahelski het niet mee eens (meer daarover lees je hier). Ondanks dit puntje van kritiek scoort de film uitermate sterk.

Het vierde hoofdstuk scoort namelijk bijzonder goed. Op IMDb heeft de film na 2200 stemmen maar liefst in 9,2. Ook het Rotten Tomatoes cijfer mag er zijn. Na 89 recensies staat de film op een zeer indrukwekkende 93% en is dus 'certified fresh'.

Recensies

De bijna 3 uur lange film wordt door filmcritici de hemel in geprezen. Ook de bekende YouTuber, genaamd Chris Stuckmann, zette zijn recensie van de film online en heeft alleen maar lof voor het vierde deel. Bekijk zijn videootje hieronder

Bekijk de trailer/video

Ontvangst

Dit is natuurlijk geweldig nieuws voor John Wick-fans. Niet alleen kunnen we genieten van een nieuw avontuur, het is nu ook al bijna zeker wat er ook een vijfde deel aankomt. Hoofdrolspeler Keanu Reeves zei al eerder dat er enkel en alleen een vijfde film gemaakt zal worden als zijn voorganger een succes zou zijn dat blijkt nu al het geval te zijn.

Mocht je de trailer gemist hebben van het vierde deel, dat over enkele dagen te zien zal zijn in de Nederlandse bioscopen, bekijk deze dan alsnog hieronder.

Bekijk de trailer/video

2023-03-21T15:04:16Z dg43tfdfdgfd