'GLADIATOR 2' KRIJGT EXTRA ALLURE DOOR DE HANDTEKENING VAN DEZE HOLLYWOOD LEGENDE

Of je nu van mening bent of het vervolg dat op Gladiator komt nu geweldig of zeer overbodig is, je kan niet ontkennen dat het toch enigszins interessant klinkt. Nu al helemaal, aangezien een van de absolute 'Hollywood heavyweights' aan het project wordt gelinkt.

Het gaat hier om niemand minder dan Denzel Washington. De acteur, o.a. bekend van Training Day (waar hij een Oscar voor won) lijkt opnieuw samen te gaan werken met regisseur Ridley Scott. De twee wisten al eerder hoge ogen te gooien met American Gangster.

Wat te verwachten

De hoofdrol gaat deze keer naar Paul Mescal, die dus het stokje overneemt van Russel Crowe's Maximus. Mescal kruipt in de huid van Lucius. Misschien komt deze naam je nog wel bekend voor. Dit is namelijk de zoon van Lucilla (Connie Nielsen) in het eerste deel.

Het verhaal speelt zich meerdere jaren af na de dood van Maximus. Lucius is nu een volwassen man, maar hij is Maximus nooit vergeten. Lucius wil niet dat de dood van Maximus voor niks was geweest, dus hij besluit de voetsporen van zijn icoon te volgen in de hoop ook een legende te worden.

Team

Washington is natuurlijk al decennialang een van de grootste namen in Hollywood, dus dit klinkt toch wel goed. Eerder deze week kregen we al te horen dat ook Barry Keoghan (The Banshees of Inisherin) heeft getekend voor de film. Niet verkeerd dus!

2023-03-18T07:47:14Z dg43tfdfdgfd