FREDDIE PRINZE JR. HEEFT OM DEZE REDEN GEEN INTERESSE IN 'SCOOBY-DOO 3'

Een van Freddie Prinze Jr.'s meest bekende rollen is ongetwijfeld Fred van Scooby-Doo en het vervolg Scooby-Doo 2: Monsters Unleashed. De acteur blijkt nu zeer negatief terug te kijken op zijn ervaring met het maken van de films en heeft absoluut geen interesse in een derde film.

Leugens van de studio

Het script van de film dat hij van tevoren kreeg was een compleet ander script dan die van de uiteindelijke film. Het voelde voor Prinze Jr. alsof de studio hem erin had geluisd:

"De studio was op geen enkele manier eerlijk tegen mij... Het was niet de beste. Ik denk dat ik twee banen heb gehad waar ik spijt van had, en 'Scooby' was er een van."

I Know What You Did Last Summer

De andere baan die Prinze Jr. benoemde als een waar hij spijt van had, was gek genoeg de film waarmee hij doorbrak; I Know What You Did Last Summer. De regisseur maakt hem namelijk duidelijk dat hij helemaal niet de acteur was die hij voor ogen had voor de rol van Ray Bronson.

Hij is altijd nog wel dankbaar voor wat de film heeft betekend voor zijn carrière: "Ik zou geen van de dingen hebben die ik heb zonder die film. Ik zou mijn vrouw niet hebben, ik zou niet alle andere films hebben die ik heb gedaan. Ik ben hier vanwege die strijd en vanwege die pijn."

Een nieuwe 'I Know What You Did Last Summer'-film is in de maak en het is de bedoeling dat Prinze Jr. terugkeert voor deze 'requel'.

2023-03-19T09:48:29Z dg43tfdfdgfd