'FAST X' KRIJGT DE BESTE SCHURK OOIT VOLGENS MICHELLE RODRIGUEZ

Dominic Toretto en zijn 'familie' hebben het al opgenomen tegen heel wat schurken in alle Fast & Furious-films.. Volgens actrice Michelle Rodriguez (die in de franchise Lenny Ortiz speelt) is Jason Momoa's Dante echter de grootste slechterik waarmee zij te maken krijgen.

Rodriguez (eveneens bekend van Avatar) liet zich er tijdens een recent interview over uit. De actrice zal binnenkort te zien zijn in Dungeons and Dragons: Honor Among Thieves, maar had het ook even over de blockbuster Fast X.

Reactie

De 44 jarige acteur had het voornamelijk over Momoa's Dante. Hier had zij het volgende over te zeggen: "Hij is wraak met een glimlach. Dat klinkt misschien nu ietwat vreemd, maar wanneer je de film ziet begrijp je precies wat ik bedoel"

"In mijn ogen is hij de beste mannelijke schurk die wij in de hele franchise gezien hebben. Charlize Theron is echter eveneens geweldig. Ook zij speelt grandioos de slechterik, maar zij is een heel ander type 'monster'".

Nog even wachten

Hier erg lang zullen we niet meer toe hoeven wachten op Fast X. De blockbuster komt in mei dit jaar nog uit. Dan zullen we erachter komen of Rodriguez gelijk heeft. Tot die tijd zullen we het moeten doen met de onderstaande trailer.

Bekijk de trailer/video

2023-03-21T14:49:15Z dg43tfdfdgfd