DEZE ROL HAD MICHAEL JORDAN BIJ DE NIEUWE FILM VAN BEN AFFLECK

Binnenkort komt er weer een nieuwe Amazon film uit genaamd AIR. Volgens hoofdpersoon en regisseur Ben Affleck was NBA-legend Michael Jordan wel degelijk betrokken bij de film.

Volgens Affleck helpte Jordan erg met de film meer menselijk te maken in plaats van alleen maar te focussen op de zakelijke kant. "Hij speelt misschien niet in de film, maar hij was wel enorm belangrijk."

Affleck over Jordan

"We spelen wel eens kaarten en we hebben wat gezamelijke vrienden. Ik weet hoe belangrijk persoon hij is, vooral voor de Afrikaans Amerikaanse gemeenschap. Als je in een film een beetje gaat lopen praten over Jordan moet je het goed en vooral respectvol doen."

"En laat ik duidelijk zijn, dit is niet zo'n standaard Jordan verhaal. En als het niet gepast zou zijn of als hij het niet had gewild dan had ik het ook echt niet gemaakt. Ik zei tegen hem ook dat ik wilde weten wat belangrijk voor hem is."

"Hij begon wat verhalen te vertellen over mensen die nog niet in het script stonden. Bijvoorbeeld over zijn moeder. Toen kwam ik er ook achter dat het meer dan alleen Nike is."

AIR zal vanaf 5 april 2023 te zien zijn op Prime Video. Hieronder kan je de trailer bekijken.

Bekijk de trailer/video

2023-03-19T14:33:03Z dg43tfdfdgfd