CHRIS PRATT FLINK ONDER VUUR OM ZIJN NIEUWSTE FILMROL EN IS ER KLAAR MEE

Volgende maand krijgt The Super Mario Bros. Movie een bioscooprelease en de verwachtingen zijn hooggespannen. Chris Pratt, die als stemacteur de stem van het personage Mario verzorgt, kreeg een flinke dosis kritiek voor zijn interpretatie van het videogame-personage.

De verwachting is dat The Super Mario Bros. Movie de bioscoopkassa's flink zal laten rinkelen. De videogame-verfilming heeft een indrukwekkende cast aan stemacteurs bij elkaar weten te krijgen. Toch is niet iedereen blij met de prestaties die zijn geleverd.

Cast

Onder andere Jack Black, Anya Taylor-Joy en Chris Pratt lenen hun stem aan de prent. Jack Black kreeg veel lof voor zijn interpretatie van Bowser, Chris Pratt kreeg echter de volle laag voor zijn vertolking van het hoofdpersonage Mario.

Reactie

De acteur reageert nu eindelijk op alle kritiek die al een aantal maanden rondzwermt op het internet. Volgens de Jurassic World-acteur werkt de originele Mario-stem niet voor een gehele film en sluit het ook niet geheel aan bij het personage.

"Er zijn maar een paar dingen die we Mario hebben horen zeggen, zoals "Wahoo!" en "It's-a-me! Let's go!". We probeerden dat in een film te stoppen maar wel op een manier dat aansluit bij de loodgieter uit Brooklyn die hij daadwerkelijk is", aldus de acteur.

Vermoeiend

Volgens de makers van The Super Mario Bros. Movie zou het ook vermoeiend zijn om Chris Pratt de hele film door alleen maar "It's-a-me" te horen zeggen. Waar het internet zich al heeft verbolgen over de prestatie van Pratt, staan de makers volledig achter de prestatie van de acteur.

The Super Mario Bros. Movie is vanaf 5 April te zien in de bioscoop.

Bekijk de trailer/video

2023-03-21T08:49:05Z dg43tfdfdgfd