'AVATAR 3' ALS 9 UUR DURENDE TV-SERIE OP DISNEY+?

Avatar: The Way of Water had een speelduur van drie uur en twaalf minuten en was daarmee een van de langste films van 2022. Als we een nieuw gerucht mogen geloven, lijkt James Cameron nog een stap verder te gaan door Avatar 3 ook een 9 uur durende serie te maken op Disney+.

Limited series

Hollywood insider Jeff Sneider liet via The Hot Mic met John Rocha weten dat Cameron een 9 uur durende versie van Avatar 3 heeft gemaakt en de intentie heeft om deze versie volledig te voorzien van visuele effecten:

"Cameron dringt aan op het doen van het visuele effectenwerk voor deze cut... alle negen uur zou volledig VFX'd worden."

De film zou dan verwerkt worden tot een limited series van negen afleveringen voor Disney+. De bedoeling is om de serie naast de versie in de bioscoop uit te brengen.

Groots

Cameron heeft grootse plannen voor Avatar 3. Er worden namelijk twee nieuwe stammen geïntroduceerd die gebaseerd zijn op vuur en wind:

"We ontmoetten de Omaticaya, we ontmoetten de Metkayina, en je gaat twee nieuwe culturen ontmoeten in de volgende film, en het zwermt een beetje vrijer door de wereld van Pandora naar verschillende plaatsen."

Een officiële aankondiging van de potentiële serie moet nog volgen, maar Sneider heeft in het verleden veel accuraat nieuws gebroken. Wat we zeker weten, is dat Avatar 3 in december van 2024 te zien is in de Nederlandse bioscopen.

Bekijk de trailer/video

2023-03-18T14:02:21Z dg43tfdfdgfd